منتدي ستوديو بلاتوه
** اهلا بكم في منتديات .. ســوديو بـلاتــPlAt0ــوه ..**

بص يا برنـس انت كده مش هتعرف تــشوف ولا موضوع في الـمنـتدي الا لمــا تســجل معــانا ..

فيلا سجل وشارك ومستنيين رايك ..

التسـجـيل مش هياخد دقيقه واحده ..
منتدي ستوديو بلاتوه
** اهلا بكم في منتديات .. ســوديو بـلاتــPlAt0ــوه ..**

بص يا برنـس انت كده مش هتعرف تــشوف ولا موضوع في الـمنـتدي الا لمــا تســجل معــانا ..

فيلا سجل وشارك ومستنيين رايك ..

التسـجـيل مش هياخد دقيقه واحده ..
منتدي ستوديو بلاتوه
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدي ستوديو بلاتوه

صـور ♥♥ فـضايح ♥♥ اخــبــار ♥♥ اغــاني ♥♥ افلام ♥♥ برامــــج ♥♥ اللعاب
 
الرئيسيةدخولالتسجيلأحدث الصور








 

 طـــــــــــريقة عمل "" الباااااميه ""

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
فله لك علي طول
** مــــديرة الـــمــنــتــدي **
** مــــديرة الـــمــنــتــدي **
فله لك علي طول


العذراء عدد المساهمات : 2411
نقاط : 6445
تاريخ التسجيل : 04/04/2009
العمر : 38
الموقع : ELMANSOURA

طـــــــــــريقة عمل "" الباااااميه "" Empty
مُساهمةموضوع: طـــــــــــريقة عمل "" الباااااميه ""   طـــــــــــريقة عمل "" الباااااميه "" Icon_minitimeالسبت أغسطس 08, 2009 12:19 am

لموضوعنا الأساسي

أدام باميه باللحم

المقادير :
-قطع من اللحم بدون عظم
-بصل و ثوم
-باميه مقمعه (يعني مقطع الرأس بشكل مخروطي )
-صلصه طماطم
-بهار مشكل (ورق غار+هيل+مسمار+عود قرفه)
-ماجي و ملح وفلفل وشوية صويا
-قليل بقدونس مفروم

الطريقه كالتالي :

هنا اللحم والباميه جاهزه
طـــــــــــريقة عمل "" الباااااميه "" 01231573867


نضيف شوية زيت بقدر وعليه البصل والثوم
طـــــــــــريقة عمل "" الباااااميه "" 11231573867


الحين نضيف البهار عليه (ورق غار+هيل+مسمار+عود قرفه)
طـــــــــــريقة عمل "" الباااااميه "" 21231573867



ونضيف عليهم اللحم ونقلب ونتركه فتره
طـــــــــــريقة عمل "" الباااااميه "" 31231573867



نتركه تقريبا 10-15 دقيقه حتى يتغير لونه طبعا على نار متوسطه
طـــــــــــريقة عمل "" الباااااميه "" 41231573867



نضيف عليه الصلصه
طـــــــــــريقة عمل "" الباااااميه "" 51231573867



وبعدها نخمره بالماء ونتركه لحد مايستوي اللحم يمكن نص ساعه على حسب اللحم
طـــــــــــريقة عمل "" الباااااميه "" 61231573867



بعدها اذا استوى اللحم نصفي المرق من البهار الكبار بالملعقه و نضيف الباميه لأنها ماتاخذ وقت حتى تستوي
طـــــــــــريقة عمل "" الباااااميه "" 71231573867



وعليها نضيف الملح والفلفل والماجي والصويا واي شي ثاني تحبيه مثل الفلفل الحار
طـــــــــــريقة عمل "" الباااااميه "" 81231573867



واخيرا نضيف عليه البقدونس ونقلبه وعلى طول نقدمه بهذا الشكل
طـــــــــــريقة عمل "" الباااااميه "" 91231573867



طـــــــــــريقة عمل "" الباااااميه "" 21231573967



قدمته مع الرز الأبيض
طـــــــــــريقة عمل "" الباااااميه "" 01231573967
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طـــــــــــريقة عمل "" الباااااميه ""
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي ستوديو بلاتوه :: ♥♥ رمضانيــات ♥♥ :: ♥ سفــره دايمه ♥-
انتقل الى: